Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Welkom bij
Treen je Breen

Treen je Breen is een kenniscentrum dat bestaat uit een Academy en een Uitgeverij. 

De Treen je Breen academy verzorgt opleidingen en training voor jeugdzorg en onderwijs. We kregen in 2013 de vraag om een training op te zetten. Het viel onze collega's op dat wij op een unieke en effectieve manier werkten met kinderen, jongeren en hun ouders. Er is in de tussentijd veel gebeurd, de Treen je Breen Academy heeft zich breed ontwikkeld. We verzorgen sinds 2017 opleidingen voor de Inholland Academy. Edith heeft vier jaar als opleiding, supervisor en assessor aan de Academy voor Psychotherapie gewerkt. Ons team heeft zich uitgebreid. Ilse Welp en Christa van Luijck zijn als trainers en supervisoren aangeschoven. Beiden met een unieke kijk en een veel praktijk ervaring. 

De Treen je Breen uitgeverij geeft boeken en modellen uit. Vakliteratuur ontwikkelt door Birgit en Edith Steijns. Alle boeken worden verkocht via de webshop van Gelukkig Kind. De modellen gebruiken onze opleiders tijdens hun trainingen en opleidingen aan de Treen je Breen Academy, de Inholland Academy en de oudertrainingen van Gelukkig Kind.

Modellen

Boeken 

Opleidingen 

het Team 

Edith en Birgit Steijns


Edith was bijna 6 jaar, toen hun opvoedreis samen begon. Als oudste en jongste in het gezin Steijns hebben ze de gezamenlijke opvoeding heel anders beleefd. Tot op de dag van vandaag zijn de zussen nieuwsgierig naar de ontwikkeling van ieder individueel kind. Ze geven opleidingen, trainingen, schrijven boeken en ontwerpen modellen.


Samen met trainer Ilse Welp -van Praktijk Wijs- en supervisor Christa van Luijk -bij Christacoaching- vormen zij een krachtig en inspirerend opleidingsteam. Vele kinderpsychologen, (ortho)pedagogen, social workers, onderwijskundigen, leerkrachten, docenten en zorgbegeleiders hebben hun weg gevonden naar de Treen je Breen academy. 


Hun unieke benadering maakt iedere begeleiding die ze geven passend. 


Het leven is een prachtige tocht. Laat je verrassen, meevoeren en leer kijken door de ogen van het kind.


Een warme Groet,
Birgit & Edith

© 2022 Treen je Breen