Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Over Opvoeding

Onze zustersite Gelukkig Kind 

Als je kind geboren wordt, droom je over geluk en zelfvertrouwen voor je kind. Zodat jouw kind zich gaat en blijft ontwikkelen. Gelukkig Kind houdt van deze dromen van ouders.Echter jouw kind zal ook frustraties, machteloosheid en onvermogen tegen gaan komen in zijn leven. Deze kunnen jouw droombeeld in de weg staan.Ga niet bij de pakken neerzitten als er tegenslagen zijn. Tegenslagen horen bij het leven. Het ouderschap biedt prachtige kansen. De oplossing lijkt ingewikkeld en toch is hij dichterbij dan je denkt.

Jij hebt een grote invloed op de ontwikkeling van je kind.Ben jij je bewust hoe jij Kijkt naar je kind.Reageert op je kind.Contact maakt met je kind.Gelooft in je kind.Grenzen aangeeft aan je kind.Ruimte geeft aan je kind.Liefde geeft aan je kind.Een spiegel bent voor je kind.Hoe jij doet, denkt en emoties uit heeft direct invloed op je kind.Ontdek jezelf en je interactie met jouw kind.

Je eigen onzekerheid, angst en boosheid, verdriet, schaamte en machteloosheid hebben invloed op de omgang met je kind. Je kind reageert op jouw emotie en zal jouw emoties met regelmaat overnemen. Herken je enkele patronen? Gelukkig maar! Geen mens, geen enkele ouder is perfect. Leren van je patronen en ze onder ogen zien, is de eerste stap om je droom waar te maken en tot verandering te komen.Het resultaat? Jij kunt de ontwikkeling van je kind positief beïnvloeden. Je gaat de eenvoud van opvoeden inzien en ervaart steeds meer geluk binnen het gezin.

"Hoe je kijkt maakt wat je ziet

en min of meer wat je doet of laat."

Meer informatie
https://GelukkigKind.comhttps://praktijkwijs.nl/wijzer-in-opvoeden/


© 2023 Treen je Breen